Продукти

Кисели краставички, буркан 680 гр.

Кисели краставички, буркан 680 гр.

Съдържание: корнишони , вода, захар, сол, кромид лук, киселина: оцетна киселина, подправки вкл. синап

 Опаковка: буркан 720 мл/нетно количество: 680 гр/отцедено нетно количество: 360 гр.