За нас

Консервен завод Сторко, собственост на Валбес Фуудс ЕООД, е разположено в Плевен. Заводът разполага със собствен ЖП възел, намира се на 1 км от ЖП гара Плевен и има излаз на главен път София-Русе. Заводът е газифициран и разполага с 2,5 км собствено газопроводно отклонение.

Производствената база разполага с 22 технологични линии за производство на консервирани зеленчуци и стилажно складово стопанство, съобразено с нуждите и капацитета й.

За производството и съхранението на замразени зеленчуци заводът разполага с 2 тунела за шоково замразяване и нов хладилен склад с площ от 2 800 кв.м. и вместимост  4 000 тона замразен готов продукт.

На всеки етап от производствения процес се осъществява строг контрол и мониторинг върху качеството на влаганите суровини и  материали и спазването на рецептите и прилаганите технологии, което гарантира качеството и безопасността на крайните продукти.

Компанията продължава да инвестира в модернизиране и усъвършенстване на технологиите за да предложи продукти с високо качество и да задоволи различните вкусове на своите потребители.